Lezing - Hoogsensitief ouderschap

OchJong! organiseert haar eerste lezing op woensdag 20 oktober. Deze vindt plaats in jeugdcentrum De Bilding (achter CC De Kimpel)

Gastspreker: Bieke Geenen

Bieke studeerde in Nederland af als dramatherapeut in 2004. Sindsdien werkte ze als therapeut in voorzieningen met verschillende doelgroepen. In 2012 startte Bieke samen met haar beste vriendin een eigen praktijk: groepspraktijk Dynamiek.
In deze praktijk werkt ze met kinderen, jongeren en hun ouders. Thema's zoals hooggevoeligheid, pesten, zelfvertrouwen, assertiviteit en komen daar de laatste jaren voornamelijk aan bod. De deskundigheid en ervaring die ze hierover heeft opgebouwd deelt ze ook in de trainingen en lezingen die ze geeft.
In 2020 verscheen voor Lannoo haar nieuwste boek: Hoogsensitief ouderschap. Je raadt het al, een boek over hoogsensitiviteit. Meer bepaald een boek voor hoogsensitieve ouders om beter in balans te blijven. Opvoeden is op zich al een hele klus, alleen wordt het nog pittiger wanneer je hoogsensitief bent. Hoogsensitieve ouders zijn heer en meester in zichzelf wegcijferen voor hun gezin, dit boek geeft handvatten om sneller terug meer rust en evenwicht te voelen als ouder en persoon. 

startuur: 19u30

20,00 €